Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 1. КОЛО

КУБАТ ПРЕСУДИО

ФК „Раднички шабачки“ ““ ФК „Младост“
(Прњавор) 2:3 (1:1)
За неутралне, објективне посматраче, ово је био квалитетан дуел у коме је могло да се ужива, а на крају присталице „Радничког“ су туговале, „Младости“ славиле.
Почео је „Раднички“ боље, имао неколико полуприлика, али је некако увек један пас недостајао да се створи гол прилика. У јеку напада, кренула је контра гостију. Дуга лопта је стигла до играча утакмице, Саве Кубата, играча утакмице. Он се добро ослободио Игњатијевића, проиграо саиграча који је само лопту убацио у мрежу за 0:1. Убрзо следи изједначење. Скраћени корнер донео је одличан центаршут и добру реакцију летошњег појачања Шапчана, Илића који лопту шаље главом у мрежу за 1:1.
Слично су се ствари одвијале и у наставку. Неколико прилика је створио домаћи тим, али гола није било све до гужве у казненом простору када гол постиже Пантић за 2:1. Гости су тражили прекршај над голманом, али је погодак признат, остављајући „црв“ сумње. Ипак, није прошло много, када је један дуел у шеснаестерцу домаћих, арбитар окарактерисао као једанаестерац, са једнаком дозом сумње присутном код свих после звука пиштаље. Било како било, Кубат је био сигуран за 2:2. Прилике су стваране, али се чинило да ће дуел бити завршен без победника, како је, чини се, било најправедније, уследио је центаршут са десне стране, лоша процена резервисте „Радничког“, Сарића, кога лопта прескаче, долази до Кубата који је сам, са око 12 метара, пласира у гол Давидовића за коначних 3:2.
Навијачи оба тима имали су доста приговора на суђење арбитра Дикановића, али су једногласни у оцени да није „пресудио“ победника . Уз поменуте голове, поделио је велики број жутих картона, уз два искључења, по једно на обе стране, према мишљењу већине, престрога.
У следећем колу, „Раднички“ гостује Мачви у Богатићу, у оквиру другог кола Окружне лиге.

С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa