Инфо

1. октобар 2015.1. окт 2015.
ПОЧЕЛА ГРАДСКА АКЦИЈА „ШАМПИОНСКИ ЧАС“

ДОДАТНИ ЧАС ФИЗИЧКОГ НА БАЗЕНУ

На Градском базену у Шапцу почело је спровођење програма „Шампионски час“
Ученици Школе примењених уметности из Шапца први су пробили лед међу својом генерацијом и у уторак почели са спровођењем програма додатног часа физичког васпитања. Уз стручан надзор запослених и присуство професора физичког васпитања ученици о овој акцији имају веома лепо мишљење.
- Долазио сам на базен и током протеклих неколико месеци. Објекат је веома леп, вода је топла и чиста. Драго ми је и са школским друговима могу бесплатно да долазим овде, каже један од ученика Школе примењених уметности.
Пливање је једна од најздравијих физичких активности, а интересовање ученика Школе примењених уметности за додатним часом физичког васпитања на Градском базену је велико.
- У уторак су на безену боравили ученици првог разреда. Интересовање је веома добро, а још више деце ће бити када им се придруже и старији ученици. Пливање је веома важно за правилан развој младих, те је наша школа веома радо пристала да учествује у овој акцији, наводи Немања Илић, професор физичког васпитања.
„Шампионски час“ је на услузи ученицима свих основних и средњих школа из Шапца. Градоначелник Небојша Зеленовић зато позива директоре свих образовних установа да се укључе у ову акцију.
- Апелујем на директоре свих основних и средњих школа да подрже „Шампионски час“. О деци овде воде рачуна и запослени, ако и наставници који ће бити у пратњи. Добро је да деца имају прилику да се правилно развијају и да се друже.Час пливања током недеље је сјајна ствар за ученике. Видели смо и данас да им се ова идеја веома допала. Очекујем и велику подршку родитеља овој акцији, а сигуран сам да ћемо до краја месеца обезбедити термине за све школе које се укључе у акцији „Шампионски час“, рекао је Зеленовић.
Осим „Шампионског часа“, током ког са школским друговима могу да користе Градски базен у Шапцу, ученицима основних и средњих школа врата овог објекта отворена су и суботом, када у грађанском термину, могу бесплатно да се купају.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa