Инфо

22. октобар 2015.22. окт 2015.
ДВЕРИ УПИСАНЕ У РЕГИСТАР ПОЛИТИЧКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

ПАТРИОТСКИ БЛОК

Обавештавамо јавност да је Министарство државне управе и локалне самоуправе дана 12. октобра 2015. донело решење о упису Српског покрета Двери у Регистар политичких странака Републике Србије, чиме је започета још једна фаза у развоју наше политичке организације.
Чином регистрације учињен је још један велики корак ка јачању структуре Двери – следи омасовљење чланства, укључивање још већег броја нових и квалитетних људи на свим нивоима Покрета, као и комплетна реорганизација у циљу припрема за наступајуће изборе на свим нивоима.
Истраживање јавног мњења, које је за потребе Двери извршила агенција Нинамедиа из Новог Сада, показује да би улазак патриотског блока ДВЕРИ-ДСС у Народну скупштину, подржало 7,8 одсто грађана Србије, што се види и из истраживања других агенција која су објављена ових дана.
Тренутни појединачни рејтинг Двери је 3,2 одсто, а ДСС 3 одсто, што показује да заједничким наступом ДВЕРИ и ДСС бележе бољи резултат од збира појединачних снага наших организација.
Спроведено истраживање несумњиво показује да су тачке Божићног прогласа ДВЕРИ и ДСС којим је формиран Патриотски блок истовремено и предмет кључног интересовања наших грађана.
Наиме, истраживање доказује да грађане Србије највише занима побољшање личног и укупног економског стања земље, на првом месту решавање проблема незапослености, грађани се већински противе уласку Србије у НАТО, као и продаји Телекома, а већински су благонаклони и блискијој сарадњи са Русијом.
То су теме којима се Двери иначе континуирано баве кроз спровођење политике економског патриотизма – заштите домаћег економског интереса на првом месту.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa