Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
КОНВЕНЦИЈА НОВЕ СТРАНКЕ У ШАПЦУ

ГОДИНУ ДАНА НОВЕ МОБИЛИЗАЦИЈе

У суботу 7. новембра у сали Шабачког позоришта са почетком у 19 часова одржаће се предизборна Конвенција Нове странке.
На конвенцији ће говорити председник Зоран Живковић, заменик председника Владимир Павићевић као и председница политичког савета Весна Ракић Водинелић.
Пре равно годину дана Нова странка је у Шапцу отпочела своје деловање промовишући НОВУ мобилизацију, политичку платформу на којој сматрамо да треба темељити политичко деловање у Србији.
НОВА мобилизација представља наше виђење начина за раскид са досадашњом дугогодишњом, а лошом политичком праксом која је нарочито изражена у последње три године, а чије су последице дугорочне и немерљиво лоше.
Политикантство, непотизам, бахато и саможиво понашање, разарање система и државних институција, лична промоција и богаћење никада није било тако огољено и вулгарно пожељно понашање владајуће већине као данас.
Таквом понашању штетном по све нас мора се супротставити, а Нова странка то чини промовишући нову политику, нове младе неукаљане политичаре, људе спремне да се својом чашћу, залагањем и личном интегритетом у својим срединама боре и изборе за нову, бољу политику у Србији.
Након годину дана од првог представљања на конференцији за новинаре и у емисији уредника и водитеља Ханибала Ковача, Нова странка овом предизборном Конвенцијом поручује да је способна и спремна изаћи на предстојеће локалне изборе кандидујући нове људе и нову политику, реалне циљеве, као и програм за локалну средину, са перцепцијом проблема и остваривим решењима за њих, под слоганом “Добри људи, за лоша времена”, те суграђанима пружа алтернативу, да гласају за не мање зло, већ за велико добро, свеопшти бољитак и благостање.
Поштовани суграђани, пријатељи, симпатизери и чланови позивамо вас да нам учините част својим присуством на Конвенцији као и коктелу уприличеном поводом годину дана НОВЕ мобилизације у Шапцу.
Градски одбор НОВЕ странке Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa