Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
ДЕЧЈИ ХОР „ВИВА“ ОТВОРИО СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ У ХОТЕЛУ „ХАЈАТ“

ШАБАЧКИ МАЛИШАНИ ОДУШЕВИЛИ ЗВАНИЦЕ

Дечји хор „ВиВа“ на челу са диригентом Миленом Ђурковић Пантелић у недељу, 1. новембра, наступио је на свечаном пријему који је организовао турски амбасадор у Србији Мехмет Кемал Бозај поводом обележавања деведесетдруге годишњице проглашења Републике Турске.
Око хиљаду званица, међу којима су били и председница Народне скупштине Србије Маја Гојковић, потпредседник Владе Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, припадници дипломатског кора, верских заједница и многобројне личности из политичког, културног и јавног живота, имало је прилику да чује химне Републике Турске и Републике Србије у извођењу шабачких „ВиВаћа“ који су и овога пута показали зашто су један од најбољих дечјих хорова у Србији.
Малишану су, по завршетку церемонијалног дела, привукли велику пажњу присутних а то и није чудно с обзиром на њихов таленат, лепоту и шарм. Част да наступе на овом скупу имали су захваљујући позиву Шапчанина Игора Карадаревића, организатора манифестације „Србија у ритму Европе“.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa