Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
ИЗ ШАБАКЕ „РИЗНИЦЕ ЗДРАВЉА“ – „ЗДРАВА ПАСТА“ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ

БАШ ПРАВА ПАСТА ЗДРАВА

Године 2010. група наших стручњака, након размене знања стечених у Србији и иностранству, долази на идеју да одабиром правих састојака, потпуно природних и нешкодљивих за здравље, направи нешто што је и тада, а и дан данас, још увек далеко испред времена. Решени да брину пре свега о здрављу своје деце, а сходно томе и о здрављу свих људи, створили су необичну и несвакидашњу, а најпре хуману – „ Ризницу здравља“.
Од идеје до реализације протекло је пар година, јер је циљ свих нас био један једини - брига о здрављу.
Понесени личним искуствима и широким сазнањима из области хемије, технологије, медицине, знали смо шта не желимо да има наша паста - флуор и јака абразивна средства. Оно што смо желели је - да паста буде потпуно природна, да је и најмање дете може користити, а да здравље не буде угрожено.
Избором најквалитетнијих сировина успешно смо дошли до наше „Здраве пасте“ – пасте са укусом менте, са содом бикарбоном, без флуорида, вештачких заслађивача, сулфата и парабена. „Здрава паста“ помаже у скидању плака и каменца , повећава ниво ПХ вредности у устима, освежава дах, штити десни и бели зубе. Уз високо квалитетне производе долази и врхунски дизајн и паковање у које је уложено пуно труда, а све у циљу јединствености и препознатљивости.
У „Ризници здравља“ настављамо са ширењем линије здравих производа, па ускоро можете очекивати: пасту са укусом камилице, растворе за испирање уста, антиперспиранте, здраве креме.
Избалансираност квалитета и цене је управо оно што краси наше производе, а самим тим омогућује свакој породици која брине о здрављу коришћење наших производа.
Производ је пласиран на тржиште и може се наћи у свим апотекама на подручју града Шапца, а ускоро и осталим трговинским радњама широке потрошње.
Ко једном проба производе из „Ризнице здравља“ постаје богатији, а ми срећнији на указаном поверењу.
ПР „Ризнице здравља“, Јована Јован

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa