Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШЕ – 11. КОЛО

Пораз у Београду

РК „Црвена Звезда” – РК „Металопластика” 26:25 (14:13)
Београд, Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 200. Судије: Мошорински (Нови Сад) и Панџић (Зрењанин). Седмерци: Црвена звезда 3 (3), Металопластика 2 (1). Искључења: Црвена звезда 6, Металопластика 4 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 2, Миловановић 1, Стевановић, Дошен, Мариновић, Рајковић 3, Остојић 5, Марковић, Арсић, Митровић 1, Илић 8 (1), Јевтић, Ивановић 4, Бојанић, Петровић 1.
Прва половина другог полувремена решила је питање победника, а иако су пружили много бољу игру него три дана раније, шабачки рукометаши су морали да прихвате други овосезонски и други узастопни пораз. У првом делу, ривали су били изједначени. Једном је домаћин имао два гола вишка (6:4), једном гост (9:7), али би увек противник анулирао заостатак. Други део, лидер је започео са голом предности, али је и искористио лош наступ „пластичара”, посебно у нападу, те је у 45. минуту било 22:16 за Београђане. Заршница је у потпуности припала Металопластици. Успели су Шапчани да приђу на гол заостатка у два наврата, имали и напад за изједначење, али је он, најпре, прекинут фаулом, а потом уласком тренера Ц. Звезде, Перуничића, на паркет, како би ушао у вербални обрачун са арбитром (слично као пре две сезоне у Шапцу). Јесте, овај пут, искључен стратег „црвено – белих”, али напад није искоришћен, а нове прилике није било.
Ситуација се закомпликовала по „плаве”, те је победа против Радничког у суботу, заиста императив.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa