Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
У ПЕТАК „НОЋ КЊИГЕ“ И У КЊИЖАРИ-ГАЛЕРИЈИ „СОВА“

ПРАЗНИК ЧИТАЊА

Од 17 часова до поноћи у свим Лагуниним клубовима читалаца и књижарама „Делфи“ одржаће се тринаеста регионална манифестација „Ноћ књиге“ под покровитељством „Еуробанк Србија“. Прилику да по изузетно ниским ценама купе своје омиљене наслове имаће и Шапчани у петак, у Књижари-галерији „Сова“ у улици Ђачког батаљона 15.
Попусти на „Лагунина“ издања и овога пута за куповину једне књиге биће 20 одсто, за две 30, три 35, а за четири и више књига 40 одсто. Попуст на страна издања биће 20 одсто, а осталих издавача до 20 одсто. Цене разноврсног гифт асортимана биће снижене за 10 одсто.
Изузетан празник књиге уприличиће светски и домаћи хитови попут драме Жозеа Сарамага „Запис о проницљивости“, која је по први пут објављена на српском језику, новог крими романа Јуа Несбеа „Утвара“, романа Николаса Спаркса „Најдуже путовање“, луксузно опремљене и богато илустроване књиге „Како бити Парижанка где год да си“ Ан Берест, Каролин де Мегре, Одри Дуан и Софи Мас, романа академика Драгослава Михаиловића „Чизмаши“, Бранислава Јанковића „Пета жица“, Мирка Ковача „Вријеме које се удаљава“. Најмлађе, као и њихове родитеље, обрадоваће „Моја велика књига басни“.
Члански попусти Лагуниног клуба читалаца и количински попусти неће се сабирати са попустима који важе само за „Ноћи књиге“. Током ове манифестације важиће и сајамска „Лагунина“ акција три књиге за 299, 499 и 999 динара, као и попусти од педест одсто за поједине дечје енциклопедије.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa