Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРОСЛАВЉЕН ДАН ОПШТИНЕ

СВЕЧАРСКИ ПРЕДАХ У РАДУ

У сећање на дан када је 1924. године краљ Александар селу Владимирци дао статус вароши слави се Дан општине што су у свом шармантном наступу појаснили најмлађи из ПУ “Сунцокрети” уз салве одобравања.
Свечана седница је почела химном Боже правде у извођењу хора основаца а потом је обраћајући се бројним гостима, представницима министарстава, одборницима и пријатељима који су удостојили скуп, председник општине Милорад Милинковић изнео оно чиме се у години на истеку поносе.
- Радило се ударнички што је и гесло наше странке која је бринула и о путној мрежи али и нисконапонској мрежи уз значајан број трафо станица које смо подигли. Бринуло се и о школству и предшколском узрасту попут донације фондације Ђоковић, коју смо недавно потписали. И надаље ћемо радно поступати не марећи за препреке јер све је саставни део живота. Хвала свима који су помогли, јер Владимирци сада личе на праву варош у рангу дана који славимо, реферисао је председник и наставио.
- Ово је прилика да најавимо и капитални објекат у вредности између три и пет милиона евра који ће нас уврстити у круг итекако поштованог простора, али и дати прилику да се напредује што ће бити оријентација локалне самоуправе, а за бољитак грађана, рекао је председник општине.
Како доликује оваквом слављу било је ту и оно чувено посавотамнавско гостопримство по којем се ова општина порепознаје у најави новог неимарског лета пред неуморним тимом, поручише за крај из Владимираца.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa