Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ – 12. КОЛО

Сигурни за крај

РК „Металопластика“ – РК „Раднички“ (Кг) 23:14 (13:8)
После непријатна два пораза, рукометаши Металопластике, ипак у добром расположењу завршавају 2015. годину. Пожаревац се опасно приближио, али мирнију зиму, „пластичари“ су обезбедили сигурним наступом против Радничког из Крагујевца. О односу снага и разлици у квалитету, довољно говори резултат, који је могао бити и неповољнији по Крагујевчане.
Већ вођством од 2:0, „Металопластика“ је наговестила тријумф, а једино је Мошић у Радничком показивао да може да угрози гол Шапчана. Код домаћих, своје тренутке имала су крила, Кажић и Петровић, а пратили су их бекови, Миловановић, Стевановић и Рајковић. На голу, стандардно добар, био је Арсић. На полувремену је било 13:8.
У другом делу, као да је чуо критике са трибина, пробудио се Драгићевић. Постигао је буквално све голове у првих 10 минута за Металопластику, свој тим, који је у суботу, предводио као капитен, одвео на плус десет, 19:9 и наговестио и убедљив тријумф. Велика предност дала је прилику Веселину Вуковићу да укаже прилику и резервистима. Дебитовао је Срдановић, бранио добро Максимовић, Дошен и Мариновић искористили прилику, а посебне похвале заслужује одбрана.У целом другом полувремену, примили су само пет голова, а укупно 14. Најефикаснији код „плавих“ био је Драгићевић са пет голова.
Паузу „Металопластика“ дочекује на деоби треће и четврте позиције са Партизаном. Оба тима имају по 16 бодова. „Пожаревац“ и даље прати ритам, има два бода мање. Првенство се наставља у фебруару 2016. године, а Шапчани гостују у Каћу.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa