Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
ПРЕДСТАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ ДОСАДАШЊЕГ РАДА

ЈОШ УВЕК ВОЗИМ

Завршна конференција пројекта „Још увек возим“, који су реализовали Савез параплегичара и квадриплегичара Србије и Удружење параплегичара Мачванског округа, одржана је прошлог понедељка у Медија центру у Београду. На конференцији су представљени резултати досадашњег рада. Пројекат су подржали Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Агенција за безбедност саобраћаја и Град Шабац. Поред министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулина и Душка Пешића из Агенције за безбедност саобраћаја, на конференцији је говорио Немања Пајић, заменик градоначелника Шапца и председник Савета за координацију послова безбедности саобраћаја.
- Успели смо седам лица да оспособимо да буду самостални предавачи. У протекла три месеца одржали смо око 50 предавања за укупно 4.530 ученика у 14 градова. Нисмо желели да ову причу ограничимо на 5 градова јер је она много ефектнија када се чује у свакој локалној самоуправи – истакао је Славиша Савић, председник Удружења параплегичара Мачванског округа.
- Подржавамо акцију „Још увек возим“ од самог почетка, јер верујемо да је ово најбољи начин да се превенирају тешке саобраћајне несреће. Савети које средњошколцима – будућим возачима дају особе које су се суочиле са трагичним последицама саобраћајних незгода, остављају најснажнији утисак на младе. Тако ћемо, верујем, допринети формирању одговорних навика код будућих младих возача, како бисмо сачували њихову и безбедност свих учесника у саобраћају, рекао је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa