Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
Јавна расправа о развоју спорта у општини Крупањ

КОНСТРУКТИВНИ ПРЕДЛОЗИ

У великој сали општине Крупањ недавно је одржана јавна расправа о развоју спорта у општини Крупањ. Састанку су присуствовали представници спортских друштава, туристичке организације, предшколске установе, средње и основних школа у општини Крупањ. Ради се о важном стратешком документу који се након доношења доставља Министарству омладине спорта на усвајање.
Према речима Предрага Марјановића заменика председника општине Крупањ већ одавно се ради на изради предлога програма развоја спорта у општини Крупањ у складу са националном стратегијом. Било је потребно окупити све оне који су везани за спорт на директан или индиректан начин и објаснити шта представља поменута Стратегија. Једна од доминантних ствари је поправка постојеће и изградња нове инфраструктуре за потребе бављењем спортом, која је у крајњем случају повезана и са спортским туризмом у општини. Појавио се и приоритет који до сада засигурно није био довољно заступљен у Крупњу и односи се на развој школског спорта.
О свему овоме учесници у расправи су дали конструктивне и конкретне предлоге који ће бити коришћени у изради програма развоја спорта у општини Крупањ чији рок за подношење је 6. децембар 2016. године.
Д.Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa