Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
Предшколци уче правила понашања у саобраћају

СТВАРАЊЕ ДОБРИХ НАВИКА

Интерактивна представа „Успорите у зони школе“, у организацији Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на територији Шапца уз подршку Агенције за безбедност саобраћаја, одржана је прошлог четвртка у вртићу „Младост“. Око 150 деце најстаријег узраста, уз дружење са главним актерима представе - Пажљивком, Зебраилом и саобраћајним полицајцем, научило је основна правила понашања у саобраћају. Председник Савета и заменик градоначелника Шапца Немања Пајић присуствовао је представи поделио поклоне деци.
- Задовољство је бити са најмлађима у вртићу. Ово је прави узраст да стварамо добре навике, па и навике у саобраћају. Драго ми је што је Предшколска установа „Наше дете“ отворила своја врата овој представи, али и овој теми. И раније се радило на плану повећања безбедности најмлађих учесника у саобраћају, а ја верујем да ће се у наредном периоду радити и више, рекао је Немања Пајић, председник Савета и заменик градоначелника Шапца.
Директорка Предшколске установе „Наше дете“ Сандра Мићић истакла је колико је безбедност деце важна свим запосленима у овој установи.
- У нашој установи доста пажње се поклања овој теми, јер нам је безбедност деце на сваком кораку испред свега. Ова представа на занимљив, интерактиван начин комуницира са децом, а они то воле. Зато ми је драго што је Савет за безбедност саобраћаја предложио ову сарадњу, а деци омогућио да им у госте дођу јунаци цртаних филмова које они воле. Сигурна сам да ће овако стечена знања дуже памтити и лакше примењивати, рекла је Сандра Мићић, директорка ПУ „Наше дете“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa