Инфо

14. јануар 2016.14. јан 2016.
ТРАДИЦИОНАЛНИ НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ НОВЕ СРБИЈЕ ШАБАЦ

ШАБАЦ ИМА ЗА КОГА ДА ГЛАСА

Градски одбор Нове Србије у Шапцу одржао је 14. јануара по новом, односно 1. јануара по старом, јулијанском календару, традиционални Новогодишњи коктел. У ресторану ФК „Мачва“ у Шапцу скупило се више од стотину гостију, чланова и пријатеља ове странке.
Коктел је отворио председник ГО НС Шабац, Божидар Катић, подсећајући на традицију одржавања ових скупова у организацији НС Шабац, изразио је задовољство начином на који овај коктел изгледа, пре свега бројем присутних, али и начином на који је све организовано.
-Пред нама је изборна година, све оно што смо свих ових година чекали, оно чему смо се надали. Година у којој треба да реализујемо све оно о чему смо свих ових претходних година причали. Кретали смо се, и ове године, ситним корацима, малим победама, мало по мало ка ономе што нам је циљ, ка ономе што желимо. Пред нама је одлучујућа борба, највероватније 24. априла ове године бићемо у прилици да изађемо на црту најјачима и да покажемо да Шабац има алтернативу, да Шабац има за кога да гласа, да Шабац није заробљен између лоше власти и горе опозиције и да алтернатива и једнима и другима, озбиљна и права, у овом граду постоји, рекао је Катић.
Коктелу су присуствовали представници Двери, Западне Србије, Српске радикалне странке, Српског покрета обнове, Покрета социјалиста, Државотворног покрета и, као и сваке године УГ „Церски марш“. По завршетку свечаног дела коктела одржана је журка за омладину Нове Србије, која представља „понос и покретачку снагу Нове Србије у Шапцу“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa