Инфо

14. јануар 2016.14. јан 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ПОСЕТИО ГРАЂЕВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ „РЕФЛЕКС“

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ РАЗВОЈА

Развој предузећа „Рефлекс“ датира од давне 1994. године. Почетак пословања базирао се на продаји грађевинског материјала, да би две деценије касније „Рефлекс“ постао једна од најпознатијих фирми у грађевинској оперативи Шапца. Тим од 30 стручних радника бави се изградњом квалитетних, енергетски ефикасних зграда, али и другим делатностима.
- Посао се постепено развијао, при чему смо пратили потребе наших купаца. Од производње различитих грађевинских елемената, преко отварања бетонске базе, до извођења грађевинских радова. Окупили смо тим од 30 веома професионалних радника и инжењера који изводе радове на подручју Шапца и околних градова и општина, навео је технички директор „Рефлекса“ Жељко Дишић.
Ову успешну фирму прошле недеље посетио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је том приликом истакао да грађевински сектор представља мотор привредног развоја читаве државе, па тако и локалних самоуправа. Из тог разлога, фирме попут „Рефлекса“ морају имати сву помоћ при реализацији пословних активности, навео је Зеленовић.
- Веома ми је драго што „Рефлекс“ планира озбиљне инвестиције и радове у 2016. години. Упознат сам са пројектима које реализују у граду, међу којима је најважнији изградња стамбеног објекта у улици Војводе Мишића. Ангажовани су и на завршетку радова на изградњи спортске хале у Волујцу, коју заједнички финансирају град Шабац и Министарство омладине и спорта. Фирма „Рефлекс“ ће ове године радити и на важним пројектима у Индустријској зони. Пошто је ово веома озбиљно предузеће, град ће им увек пружити подршку у реализацији њихових планова, навео је градоначелник Шапца.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa