Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
ДОЗВОЛЕ ЗА НОВЕ ТАКСИСТЕ

ПРИЛИКА ЗА ПОСАО

Небојша Вићентић, први од 30 нових таксиста који је добио дозволу за обављање такси делатности на територији Шапца, од данас је власник евиденционе табле са светлећим бројем. Таблу са бројем „121“, познату као „квиско“, уручио му је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, честитајући њему и осталим таксистима који ће убудуће обављати јавни такси превоз у Шапцу.
- Анализе из претходног периода показале су да је потребно више такси возила од постојећих, а све у циљу брже, ефикасније и квалитетније услуге за наше грађане. Ово је прилика да 30 људи почне да ради и издржава своје породице. Обезбеђивање нових радних места за наше суграђане у свим сегментима је једна од мојих најважнијих обавеза. Мој план је да свако ко жели да ради у Шапцу, добије прилику да ради, истакао је градоначелник Зеленовић.
Небојша Вићентић, таксиста, захвалио је градоначелнику Шапцу и Градској управи на разумевању да је граду Шапцу потребно више таксиста од постојећег броја.
- Наредних дана 30 таксиста добиће дозволе, а то значи сигурнију финансијску егзистенцију за 30 породица. Ови људи желе да раде и да од свог рада издржавају породице. Веома сам задовољан што сам први који је добио дозволу, рекао је Вићентић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa