Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.
МРЕЖА ЈАВНЕ РАСВЕТЕ У МАЈУРУ

СВЕТЛОСТ ДО ГРАДА

Мрежа јавне расвете пуштена је у рад у насељу Мајур. Дужина мреже, са 14 нових стубова са светиљкама, којима је осветљена деоница од кружног тока код бившег „7. јула“ до центра Мајура, износи 600 метара. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, са сарадницима и мештанима Мајура, разговарао је о плановима и будућим радовима у овом приградском насељу.
- Град Шабац није заборавио Месну заједницу „Мајур“. Овим радовима практично је спојен град са месном заједницом, тако је да пут од центра Мајура до града потпуно осветљен. У наредних седам дана ће почети радови на ширењу канализиционе мреже, у улицама у којима су радови уговорени а нису започети до сада. Ускоро ће почети и замена свих живиних сијалица, које ћемо заменити модерном и јефтнијом лед расветом, најавио је градоначелник Зеленовић.
Владимир Недељковић, директор ЈП за управљање грађевинским земљиштем, наводи да је урађена мрежа нисконапонске јавне расвете, којом је повезана градска јавна расвета са мрежом расвете која је постојала у центру Мајура. Вредност инвестиције износи 1,3 милиона динара, а извођач радова је шабачка фирма „Електровод“.
Према речима окупљених мештана Мајура, нова расвета им много значи јер је коначно осветљена некада мрачна деоница која је повезивала центар насеља са градом. Расвета је најважнија због школске деце, која тим путем иду у школу, али и радника који овом деоницом, најчешће бициклом или пешице, одлазе на посао у град.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa