Инфо

21. јануар 2016.21. јан 2016.

ЧИВИЈАШКИ ‘ОРОСКОП

ВОДОЛИЈА
Свака вама част. Од 2000. године, ви сте просто незаменљиви. И сада сте успели да се договорите и да обезбедите себи посао у наредном четворогодишњем периоду. Ваша умешност би требало да се изучава на Универзитетима. Срећан вам рођендан.
ЈАРАЦ
Избегавајте месне прерађевине, нарочито оне од дивљих животиња, и нарочито ако се налазите у планинским крајевима. Држите се органских производа, воћа и поврћа. То је сигурно и трихинелоза ће вас заобићи у великом луку.
РИБЕ
Веома сте срећни што вашег пријатеља, једној Водолији, коначно нико није ометао док је држао говор. То ометање, да не кажемо звиждуци, могу, међутим, да вам пријају. Нарочито на отовореном док држите визионарске говоре, а прекине вас тамо нека новинарка. Е онда вам је, ем мило, ем драго. Неки снови су и за вас, само снови. Давос у Београду!?
ОВАН
Не обећавајте оно што и сами знате да не може да буде реализовано. Каква продаје „Норе“, какав Сајам наоружања у Сан Франциску. Зар вам није доста то што сте добили српско држављанство и што ћете бити иструктор српских специјалаца. Мало ли је?
БИК
То што нисте имали среће да купите карте за финале Европског првенства у ватерполу, није толико страшно. Замислите да сте вредно радили и припремали се месецима, освојили прегршт медаља, да су вам обећали да ћете се и ви обратити народу са балкона који ће вам одушевљено клицати, а онда вам тамо неки мали каже: „Моша“.
БЛИЗАНЦИ
Ви умете да будете у проблему. Од толико обавеза и незгодних ситуација не можете да се снађете. Да ли сте лево, или десно, горе или доле. Полако удахните, добро се пресаберите, урадите једну, две мезо терапије и биће све у реду. Од толико обавеза мало сте запоставили љубав.
РАК
Вашој истрајности нема краја. Док цела нација, укључујући и вас лично, очекује ту смену, ње нема. Четири протеста је до сада организовано са циљем да се испуни оно што је обећано, али јок. Да ли вам је пало на памет да сами одете – поднесите оставку, аман заман.
ЛАВ
Лепо сте рекли тим лекарима. Ако нису срећни овде уз просечну плату и лепо организован и сређен систем здравствене заштите, нека изволе у бели свет. А, сви знамо да сунце туђег неба.... И ти други радници, шта они сада измишљају. Човек им лепо каже да није у реду да примају фул плату када су на одмору или боловању, а они се буне. Само напред, знате да сте у праву.
ДЕВИЦА
Покушали сте и нисте успели. Снимили сте рекламу, која је личила на све сем на оно што је требало. Видели смо да имате лепе пословне просторије, да сте сви весели, насмејани, да не кажемо задовољни, али нисте успели. Држите се ви ваздуха, није вода за вас.
ВАГА
Ви сте вераоватно најсрећнија особа у Србији, поред још једне. Отворена је станица Прокоп, и то после четири деценије. Замислите колико ће ваши потомци бити срећни што ће моћи да кажу да је током вашег живота отворена ова станица. Од оволике среће, биће вам боље у свим сферама – биће пара и здравља колико хоћете.
ШКОРПИЈА
Ако будете имали среће, можда ухватите партнера у превари. То би вам сигурно проширило видике и пружило другу шансу која вам је неопходна. Лепо се разиђете, свако својим путем, а онда тамо негде од маја, можда поново будете заједно.
СТРЕЛАЦ
Не тражите преко хлеба погачу. Лепо смо вам рекли да нећете у апс, биће то одложено, али не може сада да добијете и помиловање. Не иде то тако лако. Знате ли ви ко то треба да потпише. Он сада има прече ствари. Видели сте да је писао Богу и да се бави кодирањем.
П.С. Молба за све хороскопске знакове, ако сте били у ријалитију, избегавајте школска дворишта!
Н.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa