Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.

Кроз пар реЧи

АТЛЕТИКА ““ Шабачки атлетичар, Душан Макевић, наставља са успесима у Сједињеним Америчким Државама. Студент Универзитета Тексас у Сан Антонију, био је најбржи на позивном такмичењу у Хјустону. Трчао је једну миљу (1.609 метара), поставивши лични рекорд 04:05,96. Ово остварење је и друго најбоље на листи конференцијскох универзитета. У Хјустону је наступао и у дугој штафети, последња измена. 27. и 28. фебруара, њега очекује Првенство конференције.
ФУДБАЛ ““ Везни ред шабачке Мачве, у пролећном делу Српске лиге „Запад“, биће јачи за повратника, Ивана Обровца. Обровац је наступао за Мачву, последњи пут пре шест сезона, а потом је каријеру наставио у Хајдуку из Куле и Новом Пазару за које је наступао у Супер лиги.
ФУДБАЛ ““ У другој припремној утакмици, фудбалери Мачве поражени су од Жаркова (други тим Рада), резултатом 1:0. Стрелац јединог гола био је Гавриловић у 35. минуту. Крајем ове недеље, Шапчане очекује пут у Станишиће, на десетодневне припреме.
ФУДБАЛ ““ Шабачки „Раднички“ тријумфовао је у првој припремној утакмици за пролећну полусезону. Други најстарији шабачки фудбалски клуб савладао је у Мишару, домаћи „Карађорђе“ 4:0. Стрелци за Шапчане били су: Пантић, Лазић, Лујановић и Драгићевић.
ФУДБАЛ ““ Досадашњи нападач Мачве, Стефан Радукић, напустио је редове „црвено ““ црних“ и придружио се градском ривалу, Радничком шабачком.
КОШАРКА ““ КК “Рађевац“ поражен је у 9. колу Друге регионалне лиге, на свом терену од Лознице 82:54.
КУГЛАЊЕ ““ Четврто коло лиге слепих и слабовидих одржано је у близини Апатина, а шабачка „Чивија“ била је четврта у конкуренцији пет учесника. Шапчани су оборили 1.711 чуњева, што им је донело два поена. Победник овог кола, као и целе лиге је „Полет“ (Пожаревац).
АТЛЕТИКА ““ Другу узастопну годину, град Шабац биће домаћин Првенства Србије у кросу. Најбоље представнике наше земље у крос дициплинама комплек „Стари град“ угостиће последњег фебруарског викенда.
РВАЊЕ ““ Рвач шабачког Витеза, Момчило Гајић освојио је сребрну медаљу на Купу Србије за млађе пионире у категорији до 46 кг. Глигорић и Станковић заузели су четврто место у својим категоријама. Такмичење је обухватило укупно 111 такмичара из 19 клубова.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa