Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
ЈСП “СТАН“

ИНТЕРЕСОВАЊЕ И ДАЉЕ ВЕЛИКО

Другу годину, Јавно стамбено предузеће „Стан“ расписало је конкурс за термо изолацију објеката индивидуалног становања који се греју кроз систем шабачке Топлане. У наредних месец дана, односно до 18. марта, заинтересовани власници могу донети неопходна документа у просторије јавног предузећа, а за ову намену, из буџета града издвојено је десет милиона динара. Подносиоци захтева биће рангирани на основу годишње потрошње.
-Грађани би требало да нам доставе последњи рачун из “Топлане“ и фотокопију личне карте. Након тога, ми ћемо из “Топлане“ узети годишњу потрошњу и на основу тога рангирати потрошаче. Приоритет имају они са највећом потрошњом. Наш циљ је да им смањимо те рачуне, истакла је Љиљана Јовановић директорка ЈСП “Стан“, и додала.
-У ове сврхе град је издвојио десет милиона динара, док ће десет издвојити наши суграђани који ће износ за изолацију својих домова отплаћивати у 12 рата или унапред договореном динамиком.
Јовановићева сматра да ће и ове године интересовање грађана бити веће од могућности и наводи да је од 44 поднетих захтева у 2015. реализовано 22.
Упоредо уз овај реализује се и Пројекат изолације објеката колективог становања. Планом за 2016. обухваћено је 11 зграда, а радове станари могу очекивати од 1. априла.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa