Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
ОДБОЈКА ““ ДРУГА ЛИГА „ЦЕНТАР“

Корак ка вишем рангу

ОК „Заслон“ - ОК „Рудар“ (К) 3:0 (27:25, 25:23, 25:17)
Спорт је најбољи када споји уживање у неизвесном мечу и победу екипе за коју навијате. У дербију 11. кола, „Заслон“ је максималним резултатом победио екипу из Костолца. Прва два сета била су потпуно изједначена, али можда доказ да Шапчани могу до Прве лиге, управо представља чињеница да су два пута били сконцентрисанији и бољи у завршници сетова. Када су два сета решили у своју корист, самопоуздање је било још веће, док се несигурност увукла међу Костолце. За разлику од прва два, „Заслон“ је, у потпуности, контролисао трећи период остваривши сигуран тријумф.
Тренутно, екипа из Шапца је међу три најбоља тима, дели позиције са Лозницом и Шумадијом. Сви имају по 23 бода. Нова три се очекују у следећем колу, пошто је ривал последњепласирани БМР, који до сада није освојио ниједан бод. Лидер ВГСК потпуно неочекивано је поражен, на свом терену од Младеновца, те сада има само победу више на првом месту.
ЖОК „Заслон“ ““ ЖОК „Спартак“ (Љ) 0:3 (17:25, 16:25, 14:25)
Нису Шапчанке биле на очекиваном нивоу, што је гост из Љига искористио у потпуности. Лоше су ушле у утакмицу, бројним грешкама су у сваком сету дозвољавале серију екипи из Љига која је преламала сваки сет. Љижанке су овом победом поново дошле до трећег места и вратили епитет фаворита да ту и окончају сезону. „Заслон“ је други пут поражен у 2016. години и са 4 победе и седам пораза, заузима седму позицију. До сада су оствариле победу више од Малог Зворника којем гостују у следећем колу. На врху су се одавно издвојиле „Рода“ и „Уб“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa