Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
У АУТО-КУЋИ „ХОЛИДЕЈ“ ОД НЕДАВНО СЕ ПРОДАЈУ И НОВА ВОЗИЛА

УСПЕШНИ И У НОВОМ СЕГМЕНТУ ПОСЛА

Ауто-кућа „Холидеј“ пре три месеца је постала овлашћени заступник за продају и сервис „фордових“ аутомобила, како из путничког, тако и из сегмента лаких комерцијалних возила
- Половином децембра прошле године потписали смо уговор са „Фордом“, односно „Гранд моторсом“, на основу чега смо постали њихови овлашћени дилери и сервисери. Интересовање становништва и привреде за новим возилима је на задовољавајућем нивоу, имајући у виду чињеницу да је „Форд“ у Шапцу присутан тек два месеца. За наше купце смо обезбедили различите видове финансирања, захваљујући уговорима са пословним банкама, те се одређени модели могу набавити на 48 месеци, уз бескаматни кредит од 10.000 евра. Нудимо и сарадњу са лизинг кућама и банкама и када су у питању привредници и пољопривредници. Свим комитентима на располагању је савремен сервис опремљен најмодернијим алатима и дијагностичким уређајима, са којима раде запослени који се константно обучавају и усавршавају. Поред тога, ауто-кућа „Холидеј“ за сва возила, проширила је пословање на рад са штетама по ауто одговорности. Олакшали смо и куповину нових возила, заменом старо за нову, при чему се цена новог возила умањује за процењену цену половног аутомобила. На сајту предузећа увек се могу видети тренутне акције и попусти, наводи Будимир Косовац, директор продаје нових возила.
Шабачка фирма лидер је у продаји половних возила у Србији. У модерном објекту, који је отворен пре четири године, сваког тренутка на лагеру се налази стотинак возила, због чега „Холидеј“ посећују купци из читаве државе.
- Стицање поверења је процес у који се улаже много ресурса. Препознатљиви смо по квалитету возила, која су стара до пет година. Изузетну пажњу посвећујемо одабиру возила, а ми се трудимо да их посматрамо очима купца. Ширина понуде различитих модела је нешто по чему смо такође препознатљиви. Посебан амбијент, односно затворена хала у којој се налази стотинак возила сваког тренутка, омогућавају потенцијалним купцима да нас посете у свим временским условима. Сви запослени се труде да им боравак у нашем предузећу буде пријатан. Нудимо и могућност куповине возила преко интернета, на посебној платформи где регистровани корисници могу да претражују све лицитације на којима и ми набављамо возила. За купце је то могућност да дођу до возила које испуњава све њихове жеље, а за нас процес којим стичемо ново поверење. Поред набавке возила, нудимо и услуге регистрације, техничког прегледа, издавање пробних таблица и одржавање возила у нашем сервису, каже Ана Миланко из Сектора набавке и логистике.
Поред препознатљивих делатности, „Холидеј“ нуди и сервис за све типове возила, улуге регистрације и техничког прегледа. Део фирме се бави и дистрибуцијом козметичких производа белгијског бренда „Пронејлс“. Предузеће тренутно запошљава 40 радника, а у зависности од пословних резултата, руководство планира и ангажовање нових радника.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa