Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.

ЧИВИЈАШКИ “™ОРОСКОП

Пише: Астролог у покушају, мастер астрономије на Универзитету у Доњој Пиносави Ненад Кулачин
Риба
За име Бога, престаните више да кукате колико много радите. Нема птице на грани којој то није непознаница. А, како знамо, и сами сте закључили, искачете и из фрижидера, а не само са малих екрана. Добро је што сте то и сами увидели, а ми од вас научисмо и то да је српска пастрмка боља од турске. Ето неке вајде. И те, глупе рупе...
Ован
Покушали сте и дали све од себе, и нисте били тврдоглави, али Бик је био неумољив. Иако има два рога, за свакога од вас, ви сте се вратили у игру и можемо да кажемо да сте на добром путу. Проблем је у вашој непредвидивости. Е, када би могло да се врати оно време: „Чедо, ожени ме“, лествица не би била тако висока.
Бик
Тешку сте одлуку морали да донесете, и преломили сте веома интелигентни. Верујемо да вас је мало охрабрио и „онај који је пао са Марса“, а док Венера не уђе у ваше сазвежђе, а неће скоро, држте се ви једне колоне. Успех, какав такав, загарантован је.
Близанац
Сасвим је у реду што имате такав музички укус и не волите тог Амадеуса, али што дете да не пустите на матуру због те групе. Воле деца да слушају све, од Цеце, Секе, Јеце, Шабана..., а ви се ухватили за Амадеуса. Предлажемо да дођете код нас 18. априла, да их на лицу места одслушате, па онда преломите. А, то да ли ће Врачар да падне или не, то ни знезде не знају.
Рак
Ви, Бога ми, имате петљу. Од вас се то могло и очекивати, али признаћете да је ваше ограђивање од „њега“ било изненађење. Верујте звездама, то га је потресло више него када га називају „гробаром“. А сви они који вам се сада диве и који вас величају, нека преузму мало те куражи и на себе. Мада, не каже се џабе: „Без старца нема ударца“.
Лав
И ви сте се мало више осилили. То што вас је политика вратила у живот не значи да вам се све може, па и да поручите својим навијачима како су као „гробари“ испали смешни и „делијама“. То је огромни фаул. Грађани су можда заборавили ко сте и шта сте, али „гробари“ сигурно неће.
Девица
Ви сте то лепо приметили ““ не могу сви који су завршили факултете да седе у канцеларија. Мора да оставе места за оне са лажним дипломама, њих је сваке године све више. Код вас не морају да брину, ако нема места у канцеларијама, има у Музеју воштаних фигура, одмах лево од Лењина.
Вага
Ви и када вас нема, ту сте. Чак сте завршили у фајсбуку, као смајлић. Прави доказ да се исплати радити, управо сте ви. Баш би вас Цукенберг и Гугл приметили, да не беше оног чувеног „ваздуплохова“. Сада када нешто хоћемо да супер-лајкујемо, само ставимо вашу слику и сити се насмејемо.
Шкорпија
Браво, честитамо и ми, јер Оскара не убоде леп, већ упоран. Код вас не важи она домаћа: „Трећа срећа“, већ „шеста“. Талија вас је овог пуга мало погурала, мада сте и сами свесни да је већу улогу остварио медвед, од вас, али победи се у зубе не гледа.
Стрелац
Није у реду да својим примером дезавуишете све могуће државне функционере. То што ви на посао идете бициклом, а не службеним колима под ротацијом, стварно није у реду. Ви сте, бре, градоначелник Лондона, а не Београда. Немамо ми толико „мали“ бицикл да би се и он возио.
Јарац
Нисте лепо кренули, а тешко да ћете далеко да догурате. Пораз за поразом, а „Радник“ из Сурдулице так стиже на ваш стадион. Можда сте у праву за суђење, али да сте били бољи, дали би још неки гол. Овако вам преостаје једино да у кафани наручите да вам музичари свирају ““ један пенал.
Водолија
Пред вама је веома одговоран посао. Мада се много нисте питали, а и у будућности ћете све мање, ви ћете мудро, државнички ставити параф на расписивање избора, а онда ком опанци ком обојци. Ви сте сигурни још годину дана, а до тада, водите рачуна о мангупима у сопственим редовима.

ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали: Александра Вучића, Чеду Јовановића, Бојана Пајтића, Бојану Маљевић, Филипа Давида, Милорада Вучелића, Драгана Марковића Палму, Зорана Бабића, Леонарда Ди Каприја, Бориса Џонсона - градоначелника Лондона, Ивана Томића и Томислава Николића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa