Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
ОТВОРЕНА ПОШТА У МИШАРУ

ЈУБИЛАРНА ЗА ЈУБИЛЕЈ

Прошлог четвртка у Мишару је отоврена 1.500 експозитура “Пошта Србије“. Пословницу је отворио директор Јавног предузећа “Пошта Србије“ Милан Кркобабић. Ово је девета пошта која је отворена у оквиру акције “52 поште за 52 недеље“.
-Велико је интересовање грађана за ову акцију и руководимо се њиховим захтевима. Уз то покрећемо и друштвену активност. Где год да дођемо склапамо по неколико битних уговора о пружању услуга привредницима. Битноје и то да упошљавамо људе. Запослили смо двоје људи из Мишара. Тренутно имамо преко 20 месних заједница широм Србија. Покушаћемо да равномерно покријемо све крајеве Србије. Реално гледано, могли би ове године да отворимо преко 200 пословница и биле би потпуно економски оправдане, рекао је Кркобабић.
Борис Туменко, председник МЗ Мишар, захвалио се у име мештана. Истакао је да им је битно и што се ова Пошта отвара баш у години када се обележава 210. година од Мишарског боја.
-Ово ће бити нарочито значајно за старије људе. Поред уштеде времена смањиће се и трошкови за одлазак до града. Убрзаће се и услуге привредних субјеката, истакао је Туменко.
Стеван Симић, председник Извршног одбора Задужбинског друштва “Први српски устанак“ Мишар подсетио је да је у време Сулејмана Величанственог турска пошта ишла преко Мишара. Нада се да ће отварање ове поште у 21. веку значити и за развој Мишара као туристичког центра, али и да села Оридског басена боље живе.
Овом приликом „Пошта Србије“ склопила је Уговор са неколико привредних субјеката из овог краја.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa