Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ИЗБОРНА СКУПШТИНА ЛОВАЧКОГ УДРУЖЕЊА “СЕЛЕ ЈЕВТИЋ“

ТЕАТАР ПОД ЛИМЕНИМ КРОВОМ

Ловачко удружење “Селе Јевтић“ из Шапиа, одржало је, изборну Скупштину. На почетку седнице, уз неке ситније техничке детаље у дневном реду, изабран је нов председник Скупштине.
Од кандидата, присутни делегати једногласно су изабрали Миомира Новаковића, представника М.Л.С. Табановић. По завршеном избору председавајућег највишег органа удружења, настављен је рад седнице.
После дуже расправе, делегата о неким нејасноћама у Статуту, решено је како ће се гласати и изабрати нов председник кровне организације ловаца у нашем Граду.
После испоштоване изборне процедуре и провере гласачких листића, приступило се гласању.
Изборна комисија, по завршеном гласању, констатовала је да је процедура испоштована и сходно томе, прогласила делегата М.Л.С. Поцерски Причиновић, Николу Веселиновића, за новог председника шабачких ловаца. Тако је, после више од четири часа, завршена бурна седница изборне Скупштине.
Иначе, за време трајања, седница је личила на моменте као да се очекује позоришна представа. Уз то, треба напоменути како су неки делегати, закључили да су за време трајања седнице били у условима који нису примерени том скупу и да се тај састанак требао одржати у простору примереном реномеу организације. Ако једна организација има више од шест стотина чланова, а при том сама себе издржава и послује, вероватно заслужује бољи интерни третман али у граду. Чињеница да на температури вишој од двадесет и пет степени није пристојно седети стешњен под лименим кровом.
-Морамо одмах, приступити послу, уређивању организације, састанцима са ловцима како би почетак летњег лова што спремније дочекали, а до тог дана у ловишту, „Добрава,, има доста посла који мора бити урађен, јер ми у ловиште и улажемо. У новој ловној години мораће доста да се уради и коригује, а акценат је на ниским ловно техничким објектима као и корекција високих постојећих чека. Истичем још једном, пре свега доста састанака са председницима секција и груповођама, те решавање граничног терена што до сада није био обичај, нагласио је Веселиновић, по завршетку седнице ловаца.
Б.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa