Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.
ПЛЕЈ АУТ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ““ 10. КОЛО

СЕКУНДЕ ОДНЕЛЕ БОДОВЕ

ЖРК “Медицинар“ - ЖРК “Кикинда“ 29:30 (14:14)
Сала Гимназије. Гледалаца 200. Судије: Пешић (Црвенка) и Кнежевић (Врбас). Делегат: Косановић (Сомбор). Седмерци: Медицинар 5 (5); Кикинда 9 (5). Искључења: Медицинар 4, Кикинда 8 минута.
ЖРК МЕДИЦИНАР: Милошевић, Чворић, Мандић, Матић, Радовић (кап) 14, Ручнов 6, Карић, Шимшић, Ђурковић 4, Станковић, Аћимовић, Кукић, Бојанић 2, Нинковић 2, Андрић 1.
ЖРК КИКИНДА: Степановић (кап.), Бајкин, Живков 2, Митровић 13, Ардала 3, Агбаба М. 7, Ковачић, Агбаба Ј. 4, Кресоја, Ђурашиновић, Шицар, Сивчев, Лазић, Кекез,
Када је, из не баш лаке позиције, играч утакмице, Митровић, десет секудни пре краја, погодила мрежу Бојане Шимшић, није било лако навијачима Медицинара, али је срце било сломљено екипи из Кучева. Испоставило се, Кикинду би пораз или реми водили у нижи ранг.
Руку на срце, победа Војвођанки потпуно је заслужена. Водили су готово читав меч, имале и плус три, али када је шабачки тим почео да сустиже предност, деловало је да ће се у Кикинду „празних шака“. Ипак, увек су гошће налазиле начин да се врате. Није то била лепа утакмица. Много прекида, много седмераца, судије које нису дорасле задатку, унеле су велику нервозу међу рукометашице. Радовић је била стандардно добра, а расположене су биле су и Ђурашковић, односно Ручнов. Међутим, није то било довољно против Сјане Митровић, као и сестара Агбаба. Имао је домаћи тим напад за победу, али је фаул над Аном Радовић, арбитрар видео као пробијање, а потом је Митровић са 8 метара донела велико славље гостујућем тиму.
„Медицинар“ сезону завршава на 6. месту. Овде није крај обавезама, с“™ обзиром да Шапчанке чека још Ф4 Купа Србије и меч са Радничким из Крагујевца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa