Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
ФИНАЛЕ КУПА ФСРЗС

Крах у надокнади

ФК „Полет“ ““ ФК „Прово“ 2:0 (0:0)
Фудбалери Прова застали су на последњој препреци ка остварењу новог историјског успеха. У финалу купа региона Западне Србије, поражени су, у Љубићу, од домаћег Полета 2:0, у дуелу који је решен у надокнади времена.
Већи део меча, зонаш са овог подручја, био је равноправан са ривалом из вишег ранга, у неким моментима чак и бољи. Деловало је да ће се питање победника и учесника Купа Србије, решити после извођења једанаестераца, али су Трипковић у 92. и Вељовић у 93. минуту донели славље и пехар домаћину.
- Штета, могли смо сјајну сезону „зачинти“ још једним резултатом за историју, али срећа овај пут није била наш савезник. Честитамо домаћима, нису незаслужено у претколу Купа Србије, а ми немамо разлога за дуже незадовољство. Тешка и успешна сезона је иза нас. Играчи, на које сам поносан, одлазе на заслужени одмор, а ми у стручном штабу и управа већ размишљамо о новој сезони. „Првоо“ није играњем у Зони остварило своје планове, желимо и у Српску лигу ““ истиче тренер Игор Ђурковић.
До места у финалу, Провци су стигли освајањем Купа ОФС Владимирци, потом Купа Окружног фудбалског савеза, а затим су, у четвртфиналу, славили против Спартака из Љига, односно ОФК Шапина, у полуфиналу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa