Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

ШАБАЦ ЗА СКОПЉЕ

Јако невреме и незапамћена киша у ноћи између 6. и 7. августа, однели су најмање двадесет и два живота у Скопљу и околини. Ситуација у Македонији, слична је оној из 2014. у Србији, када смо били суочени са катастрофалним поплавама.
Грађани Шапца уз подршку Удружења Светлост и Европски центар за екологију позивају све људе добре воље да угроженим суседима притекну у помоћ.
- Позивамо појединце, удружења грађана и компаније да се придруже акцији, посебно волонтере и компаније које поседују теретна возила којима бисмо транспортовали хуманитарну помоћ. Препоручујемо средства за хигијену и дезинфекцију, пелене, конзервирану храна за децу и одрасле, тестенине, веш, чарапе, гардеробу, ћебад, вреће за спавање, шаторска крила. Молимо Вас да не доносите лекове због компликоване процедуре приликом преласка државне границе, каже др Дејан Павловић, председник Зелених Шапца.
Хуманитарна помоћ ће се прикупљати у петак, 12. августа, од 14 до 20 часова и у суботу и недељу, 13. и 14. августа, од 9. до 20 часова у Складишту у Хајдук Вељковој улици бр. 12. Складиште ће бити обележено билбордом “ШАБАЦ ЗА СКОПЉЕ“. Потпуне информације наши суграђани могу добити на бројеве телефона: 061/154-808-6 и 063/43-73-10.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa