Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.

ПОБЕДА ЈЕДИНИ ЦИЉ

Претходна три кола у Међуопштинској лиги „Мачва“, три различита тима заузимала су водећу позицију, а пред седму рунду, сви „гледају у леђа“ Глушчанима. „Горки“ је од старта близу врха, сачекао је лоше игре Будућности и Душка и сада је на челу. Више у Глушцима не крију да је краткорочни циљ победа, а дугорочни титула.
- Хоћемо у Окружну лигу, имамо квалитет за прво место, у доброј смо форми, стижемо комплетни у Шабац и размишљамо само о три бода. Биће ово прави дерби, сви ће уживати. „Борац“ је много јачи него прошле сезоне, квалитетом заслужују и више од садашње позиције, но ми смо уверени да можемо до новог тријумфа ““ уверен је председник Горког, Бора Будимировић.
„Борац“ нема шампионске амбиције, али жели увек да снагу покаже против најјачих. Како истичу у управи, долази тренутно најјачи тим.
- Име и играчки кадар нас обавезују да увек тежимо победи. Волимо наш терен и није нам драго када се ривал радује на крају и то не желимо да допустимо никоме. Биће тврда утакмица, квалитетна, борбена, уверен сам, фер и спортска. Бољи нека победи, а надамо се да ћемо то бити ми ““ верује председник Борца, Мемиш Аљић.
Прошле сезоне, тим из Глушаца се радовао оба пута, што је и додатни мотив за шабачке „црвено ““ беле“ у утакмици која стартује у недељу од 15:30 на стадиону Борца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa