Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.
ИЗЛОЖБА ЛЕВИЦЕ СРБИЈЕ У ЦЕНТРУ ШАПЦА

„ЦЕНЗУРИСАНЕ ЛАЖИ“ ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА

Левица Србије, после неуспелог покушаја у Крушевцу и више десетина добијених прекршајних пријава, организовала је у Шапцу изложбу „Цензурисане истине“.
Ова изложба представља одговор на изложбу коју је у Београду организовала Српска напредна странка под називом „Нецензурисане лажи“.
- Са овом изложбом обилазимо целу Србију, и на њој је на сажет начин представљено шта је то што су изјавили највиши функционера СНС, а пре свега Александар Вучић. На ефектан начин смо показали шта је све оно што је грађанима обећано, а није испуњено. Ова изложба представља само један одсто неистина Александра Вучића које је изрекао за четири године колико је на власти ““ изјавио је Борко Стефановић, председник Левице Србије.
За разлику од Крушевца, у Шапцу није било проблема са организовањем ове изложбе.
- У Шапцу не постоји налог са врха градске власти да се изложба укине и да се померимо са улице. Драго ми је да смо у Шапцу, једном од ретких градова у Србији, где заиста постоји истинска демократија и права локална самоуправа, где људи могу да искажу свој став ма како се он разликовао од једне или друге стране. Шабац је увек био расадник слодобе и овде су људи успели да се изборе за слободу ““ додао је Стефановић.
Лидер ЛС се осврнуо и на питање будућих председничких избора и евентуалног јединственог опозиционог кандидата.
- Наш став је врло једноставан. Од првог дана говоримо да опозицији треба један кандидат и предлажемо да седнемо сви заједно и да се договоримо у што краћем року. Потпуно је небитно да ли је члан или није члан било које сранке, треба само видети ко има добар рејтинг, ко има могућност да уђе у други круг, и ту особу треба да подржимо ““ нагласио је Стефановић.
Он, међутим, има утисак да остатак опозиције начелно подржава овака став, али суштински свако ради на свом кандидату што је доказ незрелости и нехајног односа према грађанима Србије.
- Очигледно је да је почела лицитација кандидата што Вучићу одговара, јер се тако ми међусобно гложимо по том питању. Ми у томе нећемо да учествујемо ““закључио је Стефановић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa