23. mart 2017.23. mar 2017.
ZA ANU POPOVIĆ
IGRAMO ZA ŽIVOT “Vožd”

ZA ANU POPOVIĆ

Omladinsko pozorište “Vožd” odigraće 11. put predstavu “Putujuće pozorište Šopalović”, po tekstu Ljubomira Simovića, u adaptaciji i režiji Marka Ribića i Dušana Simića, 28.marta u 20 časova, na velikoj sceni „Ljubiša Jovanović“, Šabačkog pozorišta. Ovo izvođenje predstave je posebno, jer je sav prihod od ulaznica namenjen lečenju Ane Popović iz Šapca, koja hrabro nastavlja svoju borbu sa teškom bolešću.
- Ana je do sada pokazala hrabrost i veliku volju za životom! To nude i Šopalovići, samo iz jedne lirske vizure! Ana to radi na javi. Svako svoju borbu vodi i nada se najboljem! Ovaj put stajemo rame uz rame sa Anom. Igrajmo za život - pomozimo Ani da pobedi!
Ovo nije prva humanitarna predstava. Do sada smo u nekoliko navrata sarađivali sa predstavništvom NURDOR-a u Novom Sadu i predstavili se novosadskoj publici u više navrata. Pa, kad smo pomagali izvan našeg atara, red je bio i da pomognemo onima koji čine naš grad posebnim. Svim ŠAPČANIMA. Ovo je samo početak humanitarne misije koju smo planirali da nastavimo u narednim mesecima – kaže Marko Ribić.
Karte se mogu kupiti u prostorijama TOŠ-a u Karađorđevoj ulici, svakog radnog dana od 09:00-14:00. Cena karte je 200 dinara.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa