13. april 2017.13. apr 2017.
SREDSTVA ZA 33 PROJEKTA
DODELjENI UGOVORI O FINANSIRANjU PROJEKATA SOCIJALNE I ZDRAVSTVENE ZAŠTITE

SREDSTVA ZA 33 PROJEKTA

Za projekte udruženja građana iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite iz gradskog budžeta izdvojeno je 10,5 miliona dinara. Predstavnicima 26 udruženja, kojima je stručna komisija Grada odobrila finansiranje/sufinansiranje ukupno 33 projekta, gradonačelnik Nebojša Zelenović uručio je u četvrtak ugovore na prijemu u Gradskoj kući.
-U Šapcu niko neće biti zaboravljen i svako će imati pravo da dobije najbolju moguću uslugu po najnižoj ceni. Privilegija je imati 26 udruženja u gradu koja se bave socijalnom i zdravstvenom zaštitom i 33 projekta koja treba u ovoj godini da podignu nivo usluge u ovim oblastima. Mislim da smo, kao grad, unapredili paletu usluga koje pružamo. Mi podržavamo građane koji su spremni da za ono što je važno njihovoj zajednici pokažu inicijativu, rekao je gradonačelnik prilikom dodele ugovora.
Preko Konkursa za finansiranje projekata u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih Šabac, obezbedila je sredstva za angažovanje radnika u njihovoj organizaciji.
-Već 60 godina Grad razume naše potrebe. Obezbedili smo sredstva za radnika bez kojeg ne bismo mogli da postojimo, jer imamo problem sa komunikacijama. Takođe, finansiraćemo razne radionice i obuke, rekao je Luka Mladenović predsednik organizacije slepih i slabovidih. Predstavnici udruženja građana razgovarali su sa gradonačelnikom u Gradskoj kući o problemima sa kojima se susreću u svakodnevnom radu i načinu njihovog rešavanja.
Grad Šabac četvrtu godinu za redom raspisuje konkurs za finansiranje projekata iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa