13. april 2017.13. apr 2017.
VASKRŠNjA POSLASTICA U BOGATIĆU
ZANIMLjIVO PRAZNIČNO KOLO OKRUŽNE LIGE

VASKRŠNjA POSLASTICA U BOGATIĆU

Šabački „Radnički“ i „Mačva“ Bogatić nalaze se u odličnoj formi, a baš uoči najvećeg praznika, odmeriće snage pred, verovatno, dobro ispunjenim tribinama stadiona u Bogatiću
BMR nije tim koji kvalitetom može parirati „Radničkom“, te je duel bio odlična prilika za „čišćenje“ kartona, ali i proveru mlađih snaga drugog najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba. Već na startu je „Radnički“ postigao dva gola, rešio sve dileme, a onda u ostatku meča, u otvorenoj igri, postignuto je još šest golova. U Bogatić Šapčani putuju sa optimizmom, ali i bez pritiska. Želja je jasna, da nastave niz protiv svojih domaćina započet prethodne sezone.
- Sva tri prvenstvena duela ovih ekipa bila su vrlo interesantna, dinamična, bez obzira da li je bilo mnogo golova ili ne. Nikada šansi nije manjkalo, verujem da neće ni sada. Idemo da pobedimo i da uživamo, nadamo se da će biti dobar meč i da će u lepoj atmosferi svi uživati – ističe trener „Radničkog“ Đorđe Mihailović.
„Mačva“ je u Prnjavoru prekinula niz od četiri uzastopne pobede. Zaliha bodova Bogatinaca je solidna, ali novi neuspeh, ponovo bi ih mogao vratiti u grčevit „rat“ za opstanak.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa