4. maj 2017.4. maj 2017.
ŠABAČKI FUTSAL IGRAČI OKONČALI SEZONU

“RATNICI” PREMA OČEKIVANjIMA

Šabački futsal klub “Belatores” debitantsku sezonu u Drugoj ligi okončao na desetom mestu. Ostvarena dva glavna cilja, ističu u klubu
Prethodno proleće bilo je trofejno, slavljeničko. Titulom u svojoj grupi Regionalne lige i uspehom u baražu Šapčani su izborili Drugu ligu, mnogo snažniji i zahtevniji rang. U nekim duelima ispuštali su osvojen(e) bod(ove), ređe su oni spašavali izgubljeno, ali najvažnije je da je izbegnuta selidba u najniži rang.
- Liga je bila nepoznanica za nas i često smo neiskustvo plaćali bodovima. Ukoliko očuvamo ekipu, dobri igrači futsala imaće važnu sezonu iskustva, što u zbiru može dati bolje rezultate. Važno je da smo promovisali i mlade članove od kojih očekujem više od oktobra. Liga je ozbiljna i Valjevci su zasluženo u najvišem rangu - ističe trener Marko Savić.
Pomenuti “RB” Valjevo osvajanjem titule izborio je poziciju u Prvoj ligi naredne sezone. Reorganizacijom FSS je uveo još jedan rang takmičenja. Jedinstvenu drugu ligu igraće Požarevac i Ivanjica, dok preostalih 8 ekipa ostaje u Drugoj ligi “Zapad”, sada trećem rangu. U Zonu ide “Kragujevac 2011”.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa