4. maj 2017.4. maj 2017.
KOŠARKA – MLAĐE KATEGORIJE

JUNIORKAMA TITULA

turnir Prvenstva regiona. Juniorke šampionke, kadetkinje bez pobede u eliti
Među najboljim timovima Srbije u košarci, Šabac je imao samo jednog predstavnika mlađih kategorija. Kadetkinje OKK „Šabac” i ovo su prvenstvo provele u osmočlanoj eliti, ali učinak nije za pamćenje, koliko utakmica toliko i poraza, 14:14. Za sve ostale selekcije šabačke košarke, liga pod ingerencijom Košarkaškog saveza zapadne Srbije, bila je najviši domet.
Dobra sezona beše za juniorke. Maksimalnih 10 pobeda donele su im titulu u regionalnoj ligi KSZS, a priliku za isti rezultat imaju i kadeti. Njih 13. maja očekuje finalni turnir u Prijepolju i dueli sa domaćim “Mileševcem” i Čačanima. Mesto u finalu obezbedili su trijumfom u kvalifikacionoj ligi (13:1). U istom takmičenju “Miks” Majur okončao sezonu na 6. mestu. Kadetkinje “Duge” mogle su do regionalnog prvog mesta, no međusobni dueli presudili su da na kraju budu treće, iako su imale isti učinak kao i šampion “Ras Mileševac”.
Rezultati pionirskih i mlađepionirskih selekcija su ispod očekivanja. Kod devojčica “Duga” 3 pobede u 15 kola. Samo jedna ekipa imala je slabiji učinak, dok kod dečaka “Rađevac” i “M015” nisu mogli više od začelja kvalifikacione grupe 4. Mlađim pionirima “Šapca” (8:2) nedostajala je jedna pobeda za finalni regionalni turnir, no morali su na kraju čestitati Loznici. U istoj grupi “Rađevac” 0:10.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa