Инфо

(11. мај 2017.)
ХУ „АНА“ ОРГАНИЗОВАЛО ХУМАНИТАРНО-ПРОДАЈНУ
ИЗЛОЖБУ ЗА ТЕШКО ОБОЛЕЛУ АНУ ПОПОВИЋ

НАШЕ ЈЕ САМО ОНО ШТО ДРУГИМА ДАМО

Застаните у секунди, погледајте мало око себе. Сигуран сам да негде у сваком моменту можете да помогнете било да некога познајете или не. Наше је само оно што другима дамо
НАШЕ ЈЕ САМО ОНО ШТО ДРУГИМА ДАМО
Заједничким снагама Хуманитарно удржење „АНА“ из Дреновца, Друштво српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ и Шабачко позориште организовали су прошле среде, 3. маја, хуманитарно-продајну изложбу у Галерији „Владислав Лалицки“.
- Част ми је што су Шабачко позориште и његова галерија „Владислав Лалицки“ могли да буду домаћини ове племените и хумане акције која је спроведена да се помогне нашој суграђанки Ани Поповић. Први сам купио слику, и то слику која представља почетак дана, која је сва у трептајима, пуна енергије која наговештава један узбудљиви и буран дан – рекао је директор Шабачког позоришта Зоран Карајић.
Свој допринос, куповином слике, дао је и Веран Адамовић, члан ХУ „АНА“.
- Застаните у секунди, погледајте мало око себе. Сигуран сам да негде у сваком моменту можете да помогнете било да некога познајете или не. Наше је само оно што другима дамо – поручио је Адамовић.
Задовољство што може да помогне изразио је и председник Друштва српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ Слободан Николић.
- У галерији „Владислав Лалицки“ изложено је двадесет пет слика које су настале у лето 2016. године на колонији „Србија очима руских сликара“ који организује град Шабац и Друштво српско-руског пријатељства „Владимир Путин“. Сваке године највећи део тих слика иде у хуманитарне сврхе. Овог пута, као и прошле године, ХУ „АНА“ и ми се надамо да ће по повољним ценама бити продате и да ћемо на тај начин помоћи, бар малим делом, у Анином лечењу – истакао је Николић.
Председница Хуманитарног удружења „АНА“ Весна Милекић захвалила се свима који су омогућили реализацију ове изложбе.
- Овом приликом желела бих да се захвалим Друштву српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ које је посредовало да добијемо ове слике и изложимо их. Захвалила бих се и Градској управи града Шапца која је слике донирала нашем Удружењу у ову племениту сврху. Желела бих посебну захвалност да изразим и управи Шабачког позоришта која нам је уступила овај дивни амбијент. Хвала свима што су били карика у овој дивној жељи и намери мог Удружења да помогнемо нашој суграђанки да се избори са тешком болешћу – поручила је Весна Милекић.
Дводневну изложбу отворили су својим музичким наступом ученици одељења ИИИ1 ОШ „Ната Јеличић“ са учитељем Веском Исаиловићем доприневши атмосфери у којој је племенитост имала главну реч.
О. Г.

Најновији број

20. јун 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa