Инфо

11. мај 2017.11. мај 2017.
НАШЕ ЈЕ САМО ОНО ШТО ДРУГИМА ДАМО
ХУ „АНА“ ОРГАНИЗОВАЛО ХУМАНИТАРНО-ПРОДАЈНУ
ИЗЛОЖБУ ЗА ТЕШКО ОБОЛЕЛУ АНУ ПОПОВИЋ

НАШЕ ЈЕ САМО ОНО ШТО ДРУГИМА ДАМО

Застаните у секунди, погледајте мало око себе. Сигуран сам да негде у сваком моменту можете да помогнете било да некога познајете или не. Наше је само оно што другима дамо
Заједничким снагама Хуманитарно удржење „АНА“ из Дреновца, Друштво српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ и Шабачко позориште организовали су прошле среде, 3. маја, хуманитарно-продајну изложбу у Галерији „Владислав Лалицки“.
- Част ми је што су Шабачко позориште и његова галерија „Владислав Лалицки“ могли да буду домаћини ове племените и хумане акције која је спроведена да се помогне нашој суграђанки Ани Поповић. Први сам купио слику, и то слику која представља почетак дана, која је сва у трептајима, пуна енергије која наговештава један узбудљиви и буран дан – рекао је директор Шабачког позоришта Зоран Карајић.
Свој допринос, куповином слике, дао је и Веран Адамовић, члан ХУ „АНА“.
- Застаните у секунди, погледајте мало око себе. Сигуран сам да негде у сваком моменту можете да помогнете било да некога познајете или не. Наше је само оно што другима дамо – поручио је Адамовић.
Задовољство што може да помогне изразио је и председник Друштва српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ Слободан Николић.
- У галерији „Владислав Лалицки“ изложено је двадесет пет слика које су настале у лето 2016. године на колонији „Србија очима руских сликара“ који организује град Шабац и Друштво српско-руског пријатељства „Владимир Путин“. Сваке године највећи део тих слика иде у хуманитарне сврхе. Овог пута, као и прошле године, ХУ „АНА“ и ми се надамо да ће по повољним ценама бити продате и да ћемо на тај начин помоћи, бар малим делом, у Анином лечењу – истакао је Николић.
Председница Хуманитарног удружења „АНА“ Весна Милекић захвалила се свима који су омогућили реализацију ове изложбе.
- Овом приликом желела бих да се захвалим Друштву српско-руског пријатељства „Владимир Путин“ које је посредовало да добијемо ове слике и изложимо их. Захвалила бих се и Градској управи града Шапца која је слике донирала нашем Удружењу у ову племениту сврху. Желела бих посебну захвалност да изразим и управи Шабачког позоришта која нам је уступила овај дивни амбијент. Хвала свима што су били карика у овој дивној жељи и намери мог Удружења да помогнемо нашој суграђанки да се избори са тешком болешћу – поручила је Весна Милекић.
Дводневну изложбу отворили су својим музичким наступом ученици одељења ИИИ1 ОШ „Ната Јеличић“ са учитељем Веском Исаиловићем доприневши атмосфери у којој је племенитост имала главну реч.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa