11. maj 2017.11. maj 2017.
BEZ PRESIJE NA BRANIOCA
MEDICINAR NA (NE)BITNOM GOSTOVANjU BEKAMENTU

BEZ PRESIJE NA BRANIOCA

Igrama i rezultatima tokom sezone i u međusobnim okršajima sa Bekamentom, rukometašice Medicinara omogućile su sebi da duel u Aranđelovcu ne bude rezultatski ključan. Pehar je u vitrinama Bekamenta, ali se svi nadaju još samo desetak dana
Malo ko je verovao da “medicinarke” mogu biti ravnopravne u borbi za titulu sa “Bekamentom”, a još manje optimista moglo je da pretpostavi kako direktan duel u završnici plej ofa neće biti odlučujući. Ipak, trijumfi u Šapcu protiv branioca titule i igra bez greške čitave sezone omogućile su “plavo–belima” da u Aranđelovcu imaju samo jednu od dve “meč lopte” u borbi za titulu. Aranđelovčanke su prošle dalje u Kupu, ali u ligi sve “karte” su u rukama Medicinara.
-Nije odlučujuća utakmica, ali mi ćemo da igramo kao da jeste. Ne možemo da ne mislimo o Jagodini, no siguran sam da će u tih 60 minuta koncentracija apsolutno biti usmerena na parket. Kao i do sada igračice koje budu nastupale, pružiće i više od maksimuma. Obećavamo borbu, ništa više i ništa manje – ističe trener Saša Bošković.
Podsećamo, u preostala dva kola, Šapčankama je dovoljan bod kako bi osigurale prvu titulu šampiona države u istoriji.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa