Инфо

11. мај 2017.11. мај 2017.
БЕЗ ПРЕСИЈЕ НА БРАНИОЦА
МЕДИЦИНАР НА (НЕ)БИТНОМ ГОСТОВАЊУ БЕКАМЕНТУ

БЕЗ ПРЕСИЈЕ НА БРАНИОЦА

Играма и резултатима током сезоне и у међусобним окршајима са Бекаментом, рукометашице Медицинара омогућиле су себи да дуел у Аранђеловцу не буде резултатски кључан. Пехар је у витринама Бекамента, али се сви надају још само десетак дана
Мало ко је веровао да “медицинарке” могу бити равноправне у борби за титулу са “Бекаментом”, а још мање оптимиста могло је да претпостави како директан дуел у завршници плеј офа неће бити одлучујући. Ипак, тријумфи у Шапцу против браниоца титуле и игра без грешке читаве сезоне омогућиле су “плаво–белима” да у Аранђеловцу имају само једну од две “меч лопте” у борби за титулу. Аранђеловчанке су прошле даље у Купу, али у лиги све “карте” су у рукама Медицинара.
-Није одлучујућа утакмица, али ми ћемо да играмо као да јесте. Не можемо да не мислимо о Јагодини, но сигуран сам да ће у тих 60 минута концентрација апсолутно бити усмерена на паркет. Као и до сада играчице које буду наступале, пружиће и више од максимума. Обећавамо борбу, ништа више и ништа мање – истиче тренер Саша Бошковић.
Подсећамо, у преостала два кола, Шапчанкама је довољан бод како би осигурале прву титулу шампиона државе у историји.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa