25. maj 2017.25. maj 2017.
KOLO OKRUŽNE LIGE U ZNAKU DERBIJA U PRNjAVORU

MEČ ODLUKE?

Prnjavorci su imali veliku priliku da se vrate na čelo lige, ali potpuno neočekivan poraz od imenjaka iz Pričinovića zadržao ih je na koti 2. Ipak, iako u bodovnom zaostataku, jedinog rivala, „Borac“ Lešnicu, dočekuju na svom terenu za vikend i imaju priliku da ponovo budu bliži konačnom cilju. Nema značajnije utakmice za rivale, ne samo ove sezone, nego prethodnih nekoliko godina. Pobeda domaćih i remi sačuvali bi potpunu dramu, dok bi Lešnica pobedom prišla jako, jako blizu pehara.
U situaciji kada polovina lige strepi za svoj status, ne postoji utakmica koja nema veliki značaj, ako ne za obe, onda bar za jednu ekipu. Jedini izuzetak je duel u Dublju.
Poigravanje i previše opušten pristup Šapčana u poslednjim minutima duela sa „Podrinjem“ moglo je da uništi sve dobro stvoreno tokom 85 minuta. Realno ubedljiv trijumf golovima Širgića u dva navrata i Stajčića, postao je minimalni. Ipak, bodovi su primarni, a u P. Pričinoviću očekuje ih meč protiv ekipe kojoj samo pobeda čuva nadu u opstanak. RADNIČKI – PODRINjE 3:2 (1:0) (Širgić 2, Stajčić za Radnički).
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa