Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
КОЛО ОКРУЖНЕ ЛИГЕ У ЗНАКУ ДЕРБИЈА У ПРЊАВОРУ

МЕЧ ОДЛУКЕ?

Прњаворци су имали велику прилику да се врате на чело лиге, али потпуно неочекиван пораз од имењака из Причиновића задржао их је на коти 2. Ипак, иако у бодовном заостатаку, јединог ривала, „Борац“ Лешницу, дочекују на свом терену за викенд и имају прилику да поново буду ближи коначном циљу. Нема значајније утакмице за ривале, не само ове сезоне, него претходних неколико година. Победа домаћих и реми сачували би потпуну драму, док би Лешница победом пришла јако, јако близу пехара.
У ситуацији када половина лиге стрепи за свој статус, не постоји утакмица која нема велики значај, ако не за обе, онда бар за једну екипу. Једини изузетак је дуел у Дубљу.
Поигравање и превише опуштен приступ Шапчана у последњим минутима дуела са „Подрињем“ могло је да уништи све добро створено током 85 минута. Реално убедљив тријумф головима Ширгића у два наврата и Стајчића, постао је минимални. Ипак, бодови су примарни, а у П. Причиновићу очекује их меч против екипе којој само победа чува наду у опстанак. РАДНИЧКИ – ПОДРИЊЕ 3:2 (1:0) (Ширгић 2, Стајчић за Раднички).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa