25. maj 2017.25. maj 2017.
MAČVA I NAVIJAČI PROSLAVILI plasman U ELITU

ŠEST I PO DECENIJA ČEKANjA DA SE SNOVI OSTVARE

Utakmica protiv Bežanije bila je u drugom planu, a kako i ne bi, kada rezultatski nije bila važna. Super liga osigurana je u Vranju protekle srede, istorija ispisana i iako je preostalo još jedno kolo, Prva liga Srbije od 17. maja je prošlost
Niko ne voli poraze, naročito na domaćem terenu, no pitanje je da li će neko pamtiti 1:3 protiv ekipe iz beogradskog predgrađa jer prethodni meč i onaj koji Šapčane očekuje u Inđiji tokom vikenda potpuno su u znaku proslave ulaska u elitu.
- U subotu nismo bili na svom nivou, šteta što nismo obezbedili titulu, ali radost publike, čestitke i posle poraza pokazale su koliki posao smo uradili ove sezone. Odlazimo u Inđiju da pobedimo, da podignemo pehar šampiona. Hvala svima koji su bili uz nas, radost i uspeh delimo svi, saigrači, stručni štab, uprava i naši sjajani navijači – ističe prvotimac Predrag Jeremić.
- Ovi momci, svi koji su nosili crveno-crni dres ove sezone su istinski junaci. Čitave sezone pratile su klub povrede, nije bilo utakmice ovog proleća da smo imali kompletan tim na raspolaganju, no opet, zajedničkim snagama, svi izazovi su prebrođeni, Mačva je superligaš - navodi šef struke Dragan Aničić.
- Prošli smo težak put, od Srpske lige do elite. Mi smo bili tu da igračima obezbedimo uslove za napredak, a njima i stručnom štabu pripadaju najveće zasluge za uspeh. Već se pripremamo za Super ligu. Naredni cilj je jasan, stvoriti od Mačve stabilnog superligaša – rekao je predsednik UO Mačve Ivica Kralj.
D. Blagojević

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa