8. jun 2017.8. jun 2017.
“ALIBI” ZA BEG OD SVAKODNEVICE
NOVI HOTEL OTVOREN U ŠAPCU

“ALIBI” ZA BEG OD SVAKODNEVICE

Šabac je odnedavno bogatiji za još jedan hotel. “Alibi”, kategorije tri zvezdice, smešten je u samom centru grada, istovremeno je izdvojen od gradske vreve i gužve.
Gostima je na raspolaganju 15 luksuzno i moderno opremljenih soba sa kablovskom i nji-fi, mini barom, sopstvenim parkingom. Hotel poseduje ukupno 31 ležaj, svoj restoran i kuhinju.
Restoran i bašta hotela biće dostupni ne samo gostima nego svima koji budu želeli da uživaju u bogatoj ponudi hrane i pića. Sve posetioce dočekaće ljubazno osoblje, profesionalna usluga i pristupačne cene.
Preporuka svim Šapčanima u vrelim danima koji dolaze, svakako je bašta hotela koja se odlikuje vertikalnim zelenilom i pruža zaštitu od vrućine, ali i osećaj da se nalazite u nekom primorskom mestu.
-Hotel je izgrađen na specifičan način. Nije klasičnog oblika, a sve sobe su različite. Naš a la carte restoran biće na raspolaganju od 11 do 23 sata svakom ko poželi da proba specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje koje nudimo. Garden centar ispred hotela je prava mala zelena oaza i kapaciteta je do 45 mesta. Hortikulturalnim uređenjem se izdvaja od sličnih mesta u gradu. Politika hotela su konkurentne cene dostupne i gostima sa strane, ali i našim sugrađanima, naveo je direktor hotela “Alibi” Ljubomir Peranović.
Hotel “Alibi” biće deo ponude i Turističke organizacije grada Šapca, tako da će i zvanične delegacije koje posete grad moći da se opuste u divnom ambijentu novootvorenog objekta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa