28. septembar 2017.28. sep 2017.
REALIZOVATI PLANIRANO
U SUBOTU MAČVI GOSTUJE BAČKA

REALIZOVATI PLANIRANO

Pre desetak dana ovi rivali su odigrali kup meč, ali su onda oba trenera kombinovala postave. Ove subote, možda i prvi put, Mačva favorit u superligaškom duelu
Kao novajliji u ligi, od starta je Mačvi nametnuta primarna obaveza opstanka u eliti, dok je “Bačka”, takođe od prvog kola, označena kao ekipa koju očekuje grčevita borba za opstanak. S duplo više bodova Mačve u odnosi ne tim iz Bačke Palanke, Šapčani su u, slobodno rečeno, duplo boljoj poziciji, a trijumf pred svojim navijačima garantovao bi vrlo mirnu dvonedeljnu pauzu. Šansa Mačve svakako je podatak da gosti imaju drugu najslabiju odbranu u ligi, te da su do sada primili 21 gol.
Na drugoj strani, iako je iznad zone ispadanja, svaki poraz Bačvana je prilika za “Javor” i “Borac” da prestignu pomenuti tim, te u Pocersku 1 dolaze u nameri da sebi obezbede optimističnih 14 dana. Jedini trijumf ostvarili su pre gotovo mesec i po dana, a posle tri remija, usledila su dva poraza i u takvom raspoloženju dolaze u Šabac. Svakako najpoznatije ime u Bačkoj je nekadašnji reprezentativac Veseljko Trivunović, a opasnost reti i od Mićića i Lukovića.
Kup utakmica od pre osam dana samo je okvirni pokazatelj, s obzirom da su oba trenera izvela kombinovane postave.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa