21. septembar 2017.21. sep 2017.
NOVA SEZONA KULTNE EMISIJE „DOBAR, LOŠ, ZAO“
NA TV ŠABAC

Pravda za magarca

Autorski tandem Marko Vidojković i Nenad Kulačin vraćaju se u petak 22. septembra u 20:05 sati na program televizije Šabac sa svojom emisijom „Dobar, loš, zao“.
Emisija koju smo do pred kraj juna gledali u 20 epizoda, nastaviće tako svoj život na jednoj od retkih televizija u Srbiji koje imaju kritički odnos prema vlasti.
- Uželeli smo se malo emisije. Tri meseca je nismo radili, i za sve to vreme smo morali da odgovaramo svojoj publici kada ćemo da nastavimo. Nastavljamo tamo gde smo stali. Oštro, hirurški precizno, kritički i bez kompromisa – kaže Vidojković za „Glas Podrinja“.
Prema njegovim rečima, toliko je materijala otišlo niz vetar tokom ove pauze da je moglo da se napravi emisija i emisija.
- Ne sumnjam da ćemo i u narednim mesecima imati priliku da raspolažemo kvalitetnim sadržajem, jer ova vlast je rođena za tako nešto. Mi ne glumimo objektivnost i naš stav je jasan – protiv smo ovih štetočina na vlasti – dodaje Vidojković.
Za slogan druge sezone izabran je - „Pravda za magarca“.
- Nepotrebno su u više navrata akteri na vlasti zloupotrebljavali ovu plemenitu životinju. Jedan je rekao da je ispao magarac, jer je napadao svog šefa, a drugi da se samo magarac ne menja. Želimo pravdu za magarca i naš novi konsultant Sima iz Drenovca, pokušaće da nam odgonetne kakav će se to unutrašnji dijalog voditi u Srbiji o Kosovu, ko je rušio u Savamali, ko je ubio pevačicu u Borči... – ističe Kulačin.
Gost prve epizode u drugoj sezoni „DLZ“ biće naš poznati glumac Nikola Đuričko.
E. G. P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa