5. maj 2011.5. maj 2011.
POTPISAN UGOVOR O REKONSTRUKCIJI I DOGRADNjI BAZENA

NA KUPANjE U DECEMBRU

Između Gradske uprave Šabac i građevinskog preduzeća “Interkop“, prošlog četvrtka potpisan ugovor o rekonstrukciji “Zorkinog“ bazena. Investicija vredna 253 miliona dinara trebalo bi da bude završena 25. decembra
Dugo očekivana rekonstrukcija starog “Zorkinog“ bazena trebalo bi da počne ovih dana. Radovi vredni 253 miliona dinara biće finansirani iz kreditnih sredstava, koja će zajedničkim snagama u narednih pet godina otplaćivati Republika Srbija i Grad Šabac.
- Pre nekoliko meseci “Farmakom“ je poklonio “Zorkin“ bazen Gradu. Nakon toga smo konkurisali za dodelu sredstava iz republičkog programa podsticaja i pomoći građevinske operative i naš predlog je prihvaćen, tako da danas imamo finansijskih mogućnosti da otpočnemo rekonstrukciju i dogradnju bazena. Za izvođača je izabrano šabačko preduzeće “Interkop“““ istakao je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević prilikom potpisivanja ugovora o početku radova.
U ime izvođača, ugovor je potpisao direktor “Interkopa“ Sava Krunić, koji je napomenuo da bi radovi trebali da počnu u narednih nekoliko dana, dok se završetak posla očekuje 25. decembra.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa