Инфо

Берза

  • aero 1.702 ▲ 0,12%
  • fito 2.800 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.198 ▲ 2,66%
  • niis 690 ▲ 0,44%
(5. мај 2011.)
ПОТПИСАН УГОВОР О РЕКОНСТРУКЦИЈИ И ДОГРАДЊИ БАЗЕНА

НА КУПАЊЕ У ДЕЦЕМБРУ

Између Градске управе Шабац и грађевинског предузећа “Интеркоп“, прошлог четвртка потписан уговор о реконструкцији “Зоркиног“ базена. Инвестиција вредна 253 милиона динара требало би да буде завршена 25. децембра
Дуго очекивана реконструкција старог “Зоркиног“ базена требало би да почне ових дана. Радови вредни 253 милиона динара биће финансирани из кредитних средстава, која ће заједничким снагама у наредних пет година отплаћивати Република Србија и Град Шабац.
- Пре неколико месеци “Фармаком“ је поклонио “Зоркин“ базен Граду. Након тога смо конкурисали за доделу средстава из републичког програма подстицаја и помоћи грађевинске оперативе и наш предлог је прихваћен, тако да данас имамо финансијских могућности да отпочнемо реконструкцију и доградњу базена. За извођача је изабрано шабачко предузеће “Интеркоп“““ истакао је градоначелник Шапца Милош Милошевић приликом потписивања уговора о почетку радова.
У име извођача, уговор је потписао директор “Интеркопа“ Сава Крунић, који је напоменуо да би радови требали да почну у наредних неколико дана, док се завршетак посла очекује 25. децембра.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa