9. septembar 2021.9. sep 2021.
Saopštenje:

Počeo program energetske sanacije

Obaveštavamo sve naše građane da je program energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovode lokalne samouprave na području Republike Srbije i Mačvanskog upravnog okruga uspešno započeo sa realizacijom.

Sve bliže informacije i javni poziv može se pronaći na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike :www.mre.gov.rs/aktuelnosti/javnipozivi


Prisutan je ogroman potencijal gradova i opština za što konkretniju i direktniju pomoć građanima.
S tim u vezi Ministarstvo rudarstva i energetike je 03.septembra 2021.godine objavilo Javni poziv za dodelu sredstava za finansiranje Programa energetske sanacije porodičnih kuća, koji sporovode jedinice lokalne samouprave i gradske opštine, JP 3/21, koji će trajati do 01. oktobra 2021. godine.
Jedinice lokalne samouprave, gradske opštine i Ministarstvo rudarstva i energetike će subvencionisati troškove za ugradnju solarnih panela i prateće instalacije za proizvodnju električne energije, za sopstvene potrebe na porodičnim kućama, u iznosu od 50% ukupne vrednosti radova.
Sve bliže informacije i javni poziv može se pronaći na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike :www.mre.gov.rs/aktuelnosti/javni pozivi.

Pozivamo sve naše građane da iskoriste ovu pogodnost i konkurišu za dodelu sredstava namenjenih ugradnji solarnih panela i prateće instalacije za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa