27. oktobar 2011.27. okt 2011.
JUČE ODRŽAN SAJAM ZAPOŠLjAVANjA

ŠANSA ZA NEZAPOSLENE

U Hali sportova “Zorka“ u Šapcu, prošle srede održan Sajam zapošljavanja. Na raspolaganju bilo preko 200 radnih mesta
U Šapcu je juče održan drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja. Specifičan vid posredovanja između nezaposlenih lica i poslodavaca koji su iskazali potrebe za radnicima određenih zanimanja, privukao je u Halu sportova “Zorka“ veliki broj naših sugrađana.
-Cilj sajma je da se nezaposlenim licima pomogne da ostvare neposredni kontak sa što više poslodavaca i na taj način dobiju šansu da se zaposle, a poslodavcima pruža priliku da se upoznaju sa potencijalnim kadrovima i odaberu najadekvatnije. Danas je ovde preko 30 poslodavaca, a u opticaju je preko 200 radnih mesta. Poslodavac sa najvećim brojem iskazanih slobodnih radnih mesta je i ovog puta, je firma Veskovini grup, SBE Srbija, koja planira da u svojim pogonima zaposli još 50 radnika. Novina na ovom sajmu je učešće Vojske Srbije, sa potražnjom većeg broja vojnika po ugovoru različitih specijalnosti ““ rekao je direktor Filijale za zapošljavanje Šabac Branko Filipović.
Na Sajmu su učestvovali poslodavci koji pripadaju različitim oblastima rada, od mašinske, metalske, građevinske, tehnološke, saobraćajne, do trgovine, veterine, administracije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa