3. novembar 2011.3. nov 2011.
TURISTIČKA PONUDA OPŠTINE KRUPANj

ŠANSA U “EKSTREMNOM“ TURIZMU

Prirodne osobenosti opštine Krupanj pogoduju razvoju novih tendencija u turizmu. Odlični uslovi za bavljenje ekstremnim sportovima. Seoski turizam sve popularniji. Različite privredno ““ turističke manifestacije u toku godine u Krupanj privlače veliki broj posetilaca
Kako navode u Turističkoj organizaciji opštine Krupanj ovo područje ima odlične prirodne predispozicije za razvoj novih tendencija u turizmu. Čist vazduh, šumovita okolina i očuvano okruženje u samom Krupnju i okolnim planinama predstavljaju idealno mesto za odmor rekreaciju i sport. U razvoju ekstremnih sportova, za koji ovo područje poseduje odlične predispozicije u Opštini Krupanj vide svoju šansu.
-Ovo područje je idealno za razvoj novih tendencija u turizmu. Trenutno radimo na oplemenjivanju ponude različitim sadržajima koji podrazumevaju i bavljenje ekstremnim sportom, jer upravo u tome vidimo našu najveću razvojnu šansu. Jesen je period kada ovaj brdsko planinski kraj najviše posećuju deca, jer počinje sezona rekreativnih nastava i ekskurzija. Inače, obrazovno rekareativni turizam predstavlja osnovu trenutne turističke ponude Krupnja ““ navode u TOK.
Seoski turizam je sve popularniji. Meštani su zainteresovani da svoja domaćinstva prilagode gostima, dok se u neposrednoj blizini Krupnja nalazi nekoliko uređenih izletišta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa