3. novembar 2011.3. nov 2011.
U SUSRET PREMIJERI FILMA „SEOSKE PRIČE 3“

ZRELI PLODOVI

Posle mesec dana snimanja i dva meseca montaže glumci Amaterskog pozorišta „Vožd“ sa Mišara u sali Šabačkog pozorišta u subotu, 5. novembra, sa početkom u 20 časova, premijerno će prikazati treći deo filma. Ulaz slobodan
Prošlo je tri godine od prvog dela amaterskog filma „Seoske priče“ čiji je idejni tvorac bio Dušan Simić, jedan od članova Amaterskog pozorišta „Vožd“ sa Mišara. Radeći zajedno tri godine po najvećim vrućinama, letnjim olujama, pa čak i hladnom jesenjem vremenu, bez ijednog prigovora glumaca, priča o Radovanu, Dari, Živki, Bosi, Petrašinu, Draginji... privela se kraju. Ubrani su i poslednji zreli plodovi.
- Kada je najlepše i najslađe, tada treba završiti jednu priču. Zaista je bilo divno svima. I meni kao reditelju, i glumcima, i svima koji su na bilo koji način pomogli filmu. Rastanak od „Seoskih priča“ bio je zista emotivan i težak što dokazuju suze svih glumaca nakon poslednje snimljene scene. Iako je kraj, mi se nikada nećemo rastati od Radovana, Dare, Živka, Bose, Petrašina, Draginje i drugih. Oni će uvek živeti u nama i sa nama ““ rekao je Dušan Simić.
Pozitivna atmosfera tokom snimanja od 30. juna do 30. avgusta, optimističan i vedar duh cele ekipe doneli su završetak jednog lepog druženja i radost da se film što pre nađe na filmskom platnu. Pre toga očekivala ih je dvomesečna montaža.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa